Kevin Mol
Kevin Mol

Kevin Mol verlaat de gemeenteraad

Door een verhuizing per 1 juli aanstaande zal GroenLinks gemeenteraadslid Kevin Mol niet terugkeren in de gemeenteraad. De laatste maanden was Kevin helaas al afwezig wegens het herstellen van een burn-out. 

“De afgelopen maanden waren intensief. Daarin heb ik voor mijzelf de balans opgemaakt en de conclusie getrokken dat ik een aantal nieuwe stappen wil gaan zetten in mijn leven. Daarom ga ik bij mijn partner in Utrecht wonen en ben ik mij aan het oriënteren om daar een studie te gaan oppakken.” 

“Tijdens mijn periode als raadslid heb ik veel inspirerende personen mogen ontmoeten, heb ik veel kennis vergaard, samengewerkt en ervaring opgedaan op vele vlakken. Maar bovenal was het een eer om de inwoners van Dronten te mogen dienen. Daar ben ik erg dankbaar voor” schrijft Kevin in zijn ontslagbrief aan de raad. 

GroenLinks fractievoorzitter Paul Vermast:  “Natuurlijk vinden we het besluit van Kevin om Dronten te verlaten heel erg jammer. Maar ik begrijp heel goed waarom hij deze keuze maakt. GroenLinks Dronten wenst Kevin veel geluk in zijn nieuwe woonplaats en succes met de opleiding die hij wil gaan volgen. Maar we twijfelen er niet aan dat we Kevin binnen GroenLinks nog vaak tegen het lijf zullen lopen!”