Nieuws

Mix van ervaring en talent in team GroenLinks

GroenLinks Dronten heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld; een lijst met een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten. Huidig fractievoorzitter Paul Vermast trekt de komende verkiezingen voor de tweede keer de kar. ‘Ik kijk er naar uit om met dit team een geweldige campagne te voeren,’ blikt de ervaren lijsttrekker alvast vooruit.

Lees verder

Belangeloos maar oh zo belangrijk

Taalvrijwilligers van AZC Roggebotsluis

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Onbetaalbaar, maar niet te koop. Belangeloos, maar oh zo belangrijk. Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger… en zij verdienen het om in de spotlight te staan. GroenLinks wil dan ook alle vrijwilligers in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant bedanken voor hun inzet!

Lees verder

Blog: Dromen over het Wijland

Danieke op het bankje in het Wisentbos

Het Wijland. Een bijzonder gebied waar kennis, landbouw en natuur bij elkaar komen. Een gebied waar veel mensen de afgelopen jaren over droomden, ideeën deelden en samen tot mooie plannen kwamen. Een gebied met een prachtig groen hart, omsloten door vruchtbare akkers en de nieuwste kennis, waar wordt gewerkt aan de toekomst van de agrarische sector.

Lees verder
Carolien Meijering van Bio Erf17

Groene groei voor ondernemers

Ondernemen is dromen, kansen zien, initiatief nemen, lef tonen, proberen en als het mislukt… gewoon nog een keer proberen. Ondernemers zijn onmisbaar voor onze samenleving en vandaag is het hún dag; de Dag van de Ondernemer. GroenLinks wil alle ondernemers van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant bedanken voor hun durf. En wij wensen hen voor de komende jaren groene groei toe!

Lees verder

Verklaring van fractievoorzitters

Gemeentehuis Dronten

De fractievoorzitters van VVD, LD, D66, ChristenUnie, GroenLinks en PvdA constateren dat er geen sprake is van een bestuurscrisis in de gemeente Dronten en er evenmin een aanleiding bestaat voor een extern onderzoek of enquête.
We herhalen de oproep aan anonieme bronnen dat als men écht iets wil doen deze mensen zich daarvoor via de bestaande procedures bij de instanties moeten melden. Aantijgingen van anonieme bronnen in de media zijn voor rekening van de bron zelf. Wij kunnen daar zonder melding niets mee. Wel erkennen wij dat deze berichtgeving beschadigend is voor personen en daarvan nemen wij nadrukkelijk afstand.

Lees verder

Omlegging de Zuid pas na gedragen plan

Bocht De Zuid - De Rede in Dronten

Eerst een goed plan met draagvlak bij omwonenden, daarna pas het geld. Op deze volgorde heeft GroenLinks tijdens de behandeling van de begroting 2018 aangedrongen als het gaat om de reconstructie van de Walvisstraat en de Zuid. En met succes!

Lees verder

Pagina's