Geboren in de Zuidelijke IJsselmeerpolders, het Openbaar Lichaam. Dus mijn hele leven Drontenaar. Vele jaren werkend ver buiten de provinciegrenzen en dus vaak ver weg en juist daarom is Dronten mij zo dierbaar. Altijd als ik weer de Stichtse Brug over rij en ik zie de ruimte van de polder, de windmolens en boerderijen: dan ben ik weer bijna thuis.

Vijf jaar lokale omroep waar ik Dronten, de mensen, de Drontense organisaties en de politiek echt heb leren kennen. Acht jaar Meerpaaldagen georganiseerd en dat van een klein tweedaags evenement naar het driedaagse spektakel doorontwikkeld. Drie jaar Dronten Wielerstad en GroenLinks bestuur en nu al weer negen jaar bezig met de organisatie van Sinterklaas, Koningsdag, Halloween en Clowntjesfeest bij STADronten, thans als voorzitter. ik ben secretaris van de Stichting Geschiedschrijving Dronten  en ben ik regionaal actief als Soroptimist waarbij ik me inzet voor de ontwikkeling van vrouwen. Lokaal actief zijn, hoort er voor mij gewoon bij.

Ik wil me met de politiek van Dronten bemoeien omdat:

  • Dronten een mooi dorp is, met nog heel veel groen, hoewel je daar vaak door anderen op moet worden gewezen.
  • we een gemeente zijn met heel veel initiatieven en ideeën, organisaties en bedrijven. Door deze meer met elkaar te verbinden en samen te werken, bereiken we gezamenlijk nog veel meer voor iedereen.
  • Dronten voor onze zoon Hermen een prachtige gemeente is om groot te worden, met een prima aanbod aan goede scholen, goed openbaar vervoer, prachtige sport en culturele activiteiten en het is in Dronten veilig.

Veel potentieel, dat willen we enerzijds behouden en anderzijds uitbouwen en daarvoor is betrokkenheid bij de lokale politiek belangrijk.

Verder ben ik getrouwd, moeder en fulltime werkzaam in de ICT.