Het is tijd om te kiezen! Jouw keuze bepaalt hoe onze gemeente er de komende jaren uit gaat zien. Zetten we in op het verder vergroten van de financiële reserves, zoals de afgelopen jaren gedaan is? Of gebruiken we dat geld om mensen die het niet redden een handje te helpen en om te investeren in een groene, duurzame omgeving? De keuze is aan jou!

Jij mag op 21 maart kiezen en daarom leggen we je graag de keuzes voor die wij hebben gemaakt. Keuzes die er wat ons betreft voor moeten zorgen dat Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant dorpen zijn waar mensen prettig wonen en zich thuis voelen, waar duurzaamheid in het DNA zit, waar we sociaal en solidair zijn, waar iedereen – ook in moeilijke tijden – zijn of haar eigen leven vormgeeft en kan léven in plaats van overleven, waar de fiets en het OV aantrekkelijke keuzes zijn, waar voldoende werk is en (groen) ondernemerschap getoond mag worden.

Dronten moet een gemeente zijn waar jij aan tafel gevraagd wordt en weer echt invloed hebt op je eigen omgeving. En denk nu niet dat je niks met politiek hebt. Politiek heeft namelijk wel wat met jou. Alles om je heen is politiek: van de stoeptegel tot het station, van de school van je kind tot de voorzieningen in jouw dorp. De gemeenteraad is daar verantwoordelijk voor, maar je eigen leefomgeving is veel te belangrijk om aan politici over te laten. Dus als de gemeente in jouw wijk aan het werk gaat, horen wij graag jouw ideeën.

Onze kandidaat-raadsleden staan te trappelen van ongeduld om aan het werk te gaan. Kan jij je vinden in ons programma? Maak dan dít Dronten mogelijk met jouw stem op 21 maart.

De keuze is aan jou!